top of page

Byggnadsställningar Uthyrning Täby

Hem > Byggnadsställningar Uthyrning Täby

Är du på jakt efter ställningar till uthyrning i Täby? Då har du hittat rätt! Rent Green erbjuder dig en byggnadsställning att hyra med miljövänlig transport och ett förmånligt pris.

Vi på Rent Green finns för dig som vill hyra ställningar men på samma gång vill bidra till en bättre miljö. Vi har många års erfarenhet av uthyrning och ser oss som ett ungt och modern företag, som på samma gång har god kompetens i området.

Vi är moderna i vårt sätt att sätta miljötänket i fokus och vill erbjuda våra kunder ett miljövänligt alternativ som på samma gång håller ett förmånligt pris gentemot våra kunder.

Ställningar med bra pris och säkerhet i Täby

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Våra byggställningar kommer i olika höjder men vår standard ställning är 5 meter hög och har en extra meter för säkerhetsskäl. Höjden kan självklart anpassas efter era behov.

Byggnadsställningar uthyres med miljötänk

Våra transportfordon går på 50 % förnybar energi. Vi tänker långsiktigt, både på miljön och på vår relation till våra kunder.

Vi vill nämligen se varje första uthyrning som en start på ett längre samarbete mellan oss, där vi tillsammans samarbetar för ett grönare näringsliv och ett mer miljövänligt Täby.

Vi välkomnar dig i Täby att kontakta oss för uthyrning av ställning, så skräddarsyr vi på Rent Green vårt uppdrag efter ditt behov.

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page