Med en ställning kan du försäkra dig om att ditt arbete utförs tryggt. Under tiden du höjer säkerheten och minskar risken för skador blir jobbet enklare och smidigare.

Rentgreen kan hjälpa dig att underlätta vardagen på byggarbetsplatsen och projektet på huset. Hos oss hyr du din ställning på Lidingö billigt, smidigt och enkelt.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Boka via epost eller telefon, tveka inte heller på att kontakta oss om du har några frågor eller andra funderingar. Ring oss gärna och berätta om just ditt projekt.

Ett flexibelt och smidigt val av byggställning på Lidingö

Till Rentgreen kan man vända sig oavsett om man är företag eller privatperson, och oavsett var du planerar att ha din ställning. Du betalar endast per dygn och ställning och om du är privatperson har du dessutom möjlighet att använda ROT-avdraget för våra tjänster.

Vi finns tillgängliga i Stockholmsområdet och levererar ställning inom stadens omnejd. När du bokar montering bjuder vi dessutom på kostnaden för leverans och transport.

Rätt ställning gör jobbet enklare

Våra ställningar är genomgående tillverkade i aluminium, då ställningarna är byggda i 2 meters sektioner har vi möjlighet att anpassa höjden efter ditt behov. Vår standard ställning kostar dock 149 kr/dygn och ger dig en plattformshöjd på 5 meter. Vilket ger dig en arbetshöjd på 6-7 meter. Förutom plattformen på femte metern får du även med en extra plattform på tredje metern.

Ni får på så sätt möjlighet till att jobba flera st samtidigt på olika höjd. Alla våra ställningar är självklart utrustade med både stödben och väggfästen.

Med ställningar gjorda av rätt material blir ställningen stabil samtidigt som den är lätt att flytta i takt med att du arbetar. På så sätt kan du känna dig trygg samtidigt som du ökar räckvidden och möjligheterna i ditt arbete.

Skulle du vilja ha en ännu högre ställning går det att ordna, vi ser till att göra vad vi kan för att matcha dina krav. Kontakta därför oss när du vill hyra en ställning smidigt och till ett förmånligt pris på Lidingö.

Bli en del av ett miljövänligt företag

Vi gör vad vi kan för att värna om en mer hållbar planet och vårt förhållningssätt till miljön grundar sig i ett grönare tänk. När vi exempelvis levererar ställningar på Lidingö drivs alltid våra transportfordon på 50 % förnybar energi.