För dig som vill hyra ställning i Täby till ett bra pris. Hos oss hyr du ställningar till ett bra. På Rentgreen har vi har dessutom ett stort fokus på miljö och säkerhet.

Ett riktigt konkurrenskraftigt pris och miljövänligt alternativ för dig som är i behov av ställning i Täby. Vi har ställningar i höjdstorlekarna 2-9 meter.

Vi på Rent Green arbetar för ett hållbart och mer miljövänligt alternativ för dig som vill hyra ställning. Men vi vill samtidigt erbjuda tjänster till ett förmånligt pris. Det har kommit att bli vårt fokus.

I dag har vi arbetat många år i branschen och kan både kalla oss kompetenta och erfarna, men med ett ungt och modern tänk. Vi kombinerar miljö och säkerhet till ett bra pris.

Hos Rent Green hyr du grönt, till ett bra pris!

Trots stort fokus på miljö erbjuder vi på Rent Green alltså ett bra och mycket billigt pris för dig som vill hyra ställning i Täby. Hos oss kostar det alltid 149 kronor per dygn att hyra ställningar upp till 6 meter.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Flexibel och lätthanterlig byggställning

Vi erbjuder våra kunder en ställning i aluminium. Det gör ställningarna lätta och flexibla att flytta och montera under det egna byggprojektet.

Välkomna att kontakta oss om du vill hyra din ställning till ett grönt och bra pris hos oss på Rent Green. Tillsammans bidrar vi till en bättre miljö i Täby, till ett förmånligt pris!