Att värna om säkerheten är viktigt, både för dig och andra. Dessutom bidrar en trygg arbetsplats ofta till ett bättre utfört arbete i längden. Det vet vi på Rentgreen.

Här kan du hyra din ställning på Lidingö som gör ditt arbete säkrare och både dig och dina kollegor tryggare.

Boka leverans av din ställning genom att ringa oss, vi erbjuder alltid en flexibel service och ett attraktivt pris. Tveka inte heller på att höra av dig vid eventuella frågor och funderingar.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Rentgreen – ett flexibelt val

För oss spelar det mindre roll om du vill hyra en byggnadsställning på Lidingö, i Bromma, Täby eller någon annan ort. Vi har vår utgångspunkt i Stockholm och hjälper dig gärna oavsett var du befinner dig inom ramen för stadens kärna och kranskommuner.

Vi ser till så att ställningen blir levererar till den plats du vill ha den, och monterad där du vill ha den. Till oss kan du dessutom vända dig oavsett om du är företag eller privatperson, vi har alternativ som passar båda. För dig som är privatperson kan du dessutom dra nytta av ROT-avdraget vid hyra av ställningar på Lidingö via oss.

Smidiga och stabila byggnadsställningar

De ställningar man kan hyra av oss på Lidingö är genomgående tillverkade i aluminium. Materialet gör dem lätta och smidiga, samtidigt som de är stryktåliga och stabila. På så sätt kan du enkelt flytta dem på egen hand allteftersom du arbetar.

Vi erbjuder alltid bästa möjliga pris. Kostnaden baseras på hur många dygn du väljer att hyra dina byggställningar. När du hyr en byggnadsställning, där montering ingår, betalar du endast för hyran och monteringen. Därmed blir transportkostnaden helt gratis.

Ett miljövänligt val

Vi gör vårt för att värna om en hållbar planet. Våra transportmedel är till 50 % drivna på förnybar energi, på så sätt gör vi näringslivet lite grönare för varje ställning vi hyr ut.