top of page

Vill du hyra byggnadsställning i Sollentuna?

Hem > Vill du hyra byggnadsställning i Sollentuna?

En byggnadsställning kan vara bra att ha för många olika typer av projekt. Kanske ska du måla om, byta fasad eller laga något på huset? Oavsett varför du är i behov av en byggnadsställning eller fasadställning kan du vända dig till oss på Rent Green.

 

De flesta som behöver en byggnadsställning är inte intresserade av att köpa en. Istället handlar det om mindre projekt då man är i behov av en ställning i några dagar, veckor eller månader.

Prisvärda ställningar i Sollentuna

Vi på Rent Green har under lång tid arbetat med att göra husprojekt enklare. Hos oss kan privatpersoner och företag hyra olika typer av byggnadsställningar. I vårt utbud hittar du allt från fasadställningar och rullställningar till skyliftar. Med kundnöjdhet, service och prisvärdhet i fokus kan du känna dig trygg i att vända dig till oss. Vi finns i Sollentuna, men även i Göteborg och Malmö.

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

Varför hyra byggställning hos Rent Green?

Det finns många anledningar att vända sig till oss när du behöver hyra någon typ av byggnadsställning i Sollentuna. Här nedan listar vi tre goda skäl till att kontakta oss idag via telefon eller email angående dina behov!

kundreferenser-03-1.jpg

1. Hyr ställning kort eller lång tid

Naturligtvis varierar det hur länge man behöver en byggnadsställning. Det varierar dels utifrån vad det är för typ av projekt, och omfattningen av det, man utför. Men det är också så att väder och vind kan påverka hur lång tid man behöver ha en byggnadsställning hemma.

 

Hos oss på Rent Green har du alltid din byggnadsställning så länge du behöver och till dess att du känner dig klar med ställningen. Vi har en flexibel hyrestid, vilket innebär att du hyr byggställningen löpande. Om du vill ha den i en vecka betalar du för en vecka, vill du ha ställningen i en månad betalar du för en månad. Enklare än så blir det inte.

2. Moderna byggställningar i aluminium

Det kan vara stor skillnad mellan en byggnadsställning och en annan byggnadsställning. När du hyr ställningen hos oss på Rent Green kan du känna dig trygg i att få en hållbar, modern och säker byggnadsställning. Våra ställningar är gjorda av aluminium, vilket gör dem mycket tåliga men samtidigt lätta.

 

Detta innebär att du inte nödvändigtvis behöver hyra byggnadsställningar och ställa runt hela ditt hus. Istället kan du hyra en aluminiumställning av oss och flytta den runt huset som du arbetar på. Ställningen flyttas med enkelhet av två personer.

68682660530--772AA295-0917-4392-B437-45D3FC4448A5.jpg
IMG-3108.JPG

3. Både uthyrning och montering av ställning

För vissa projekt krävs helt enkelt en byggnadsställning. Det är dock inte alltid så att man vet hur man sätter ihop och monterar en byggnadsställning. Det är vi på Rent Green medvetna om.

 

Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt att hyra byggnadsställningar. Vi erbjuder både montering och utkörning av ställningen till ett billigt pris. Detta resulterar i att du sparar tid och kan fokusera på det du gör bäst. Glöm krångel med nedmontering, lastning och körning av ställning. Vi på Rent Green hjälper dig hela vägen!

När du ska hyra byggnadsställning i Sollentuna…

…tveka inte att kontakta oss på Rent Green! Vi hjälper dig gärna och finns med dig från start till mål i ditt projekt. Om du har några frågor eller funderingar, eller bara vill hyra en byggnadsställning kan du kontakta oss via telefon eller email. Du hittar alla kontaktuppgifter här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

 

Varmt välkommen till Rent Green!

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page