Vill du hyra en byggnadsställning i Stockholm till ett bra pris? Välkomna till oss på Rent Green. Vi hyr ut prisvärd byggnadsställning och tänker alltid på miljön. Hyr Grönt och billigt hos oss!

När du ska hyra byggnadsställning hos oss på Rent Green kan du alltid vara säker på att priset håller en konkurrenskraftig standard gentemot resten av marknaden då förmånliga priser är en del av vårt koncept. Att hyra en 6 meter aluminium ställning kostar till exempel 149 kr/dygn.

Denna ställning ger dig en arbetshöjd på 6-7 meter och har en plattform på tredje metern och en på femte metern. Vi kör även alltid ut våra ställningar och monterar med vår säkerhetsutbildade personal för din trygghet. Förutom att öka säkerheten är detta även otroligt tidsbesparande.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Miljövänligt alternativ & lågt pris när du ska hyra byggnadsställning

Trots att vi alltid vill erbjuda ett bra pris för dig som vill hyra, kan vi på Rent Green stoltsera med att alltid vara miljövänliga i vårt arbete. Det gör oss unika i branschen. Vår verksamhet drivs nämligen på 50 % förnybar energi. Tillsammans med våra kunder skapar vi ett grönare näringsliv. Så hyr grönt tillsammans med oss!

Så vill du hyra ställning till ett bra pris i Stockholm med miljövänligt fokus? Välkomna till oss på Rent Green!