top of page

Hyra Byggnadsställningar Stockholm

Hem > Hyra Byggnadsställningar Stockholm

Vi på Rent Green finns till för dig som vill hyra byggnadsställning i Stockholm. Vi tänker inte bara på priset, utan även på miljön.

Som namnet avslöjar så är vi på Rent Green en firma som alltid tänker på miljön.  Våra transporter av din ställning går alltid på 50 % förnybar energi. Vi tänker på vår miljö och vill bidra till ett mer grönt näringsliv.

Om du som kund vill värna om miljön så är vi det rätta valet för dig som vill hyra ställning i Stockholm.

Våra priser och storlekar på byggnadsställningar

Trots vårt medvetna miljötänk är vi dessutom ett företag med en konkurrenskraftig prissättning. Att hyra ställning hos oss kostar alltid 149 kronor per dygn. Förutom hyran erbjuder vi även montering till ett förmånligt pris.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 149 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

Rent Green – ett fullserviceföretag för dig som vill hyra ställning

Vi transporterar och monterar din ställning, allt med ett modernt och miljövänligt fokus. Alla våra ställningar är hantverkarställningar och är byggda i aluminium. Detta gör ställningen till det perfekta alternativet under det egna byggprojektet på fastighet, eller den egna villan.

Vår standard ställning är sex meter hög och erbjuder därav en arbetshöjd på 6-7 meter. Förutom plattformen på femte metern skickas det även med en plattform till tredje metern. Vilket gör att du dessutom kan arbeta på två plan samtidigt.

 

Samtliga ställningar har en meters säkerhetsskydd längst upp på toppen för ökat skydd på höga höjder. Alla ställningar är utrustade med både stödben samt väggfästen för ökad stabilitet. Ställningen byggs i 2 meter sektioner och är därför lätt för oss att anpassa efter den höjd ni behöver vare sig det är över eller under 6 meter.

Låter det intressant? Välkomna att hyra din byggnadsställning hos oss på Rent Green. Kontakta oss så ser vår duktiga personal över vilka alternativ som passar dig bäst!

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page