Vill du hyra en byggnadsställning i Täby till ett bra pris? Rent Green erbjuder billig uthyrning av ställningar som dessutom är miljövänliga.

Vi på Rent Green är ett ungt och duktigt företag som har hyrt ut byggnadsställningar i Täby i flera år. Vi tänker miljövänligt, prisvänligt och modernt. Vi erbjuder lätta och flexibla ställningar i aluminium, som är lätta att arbeta med runt fastigheten eller den egna villan.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Våra byggnadsställningar byggs i 2 meters sektioner och byggs på detta vis efter önskad höjd. På toppen av ställningen finns alltid en säkerhetsmeter runt omkring för extra skydd.

Vi hyr ut miljövänliga byggnadsställningar i Täby

Vi på Rent Green tänker alltid miljövänligt. Våra transportfordon går alltid på 50 % förnybar energi till skillnad från mängden uthyrningsfirmor idag och gör oss på så sätt unika till skillnad från våra konkurrenter.

Vårt långsiktiga tänk går in i både miljön såväl som vår relation till våra kunder. Vi vill nämligen se varje första uthyrning som en start på ett längre samarbete mellan oss, där vi tillsammans samarbetar för ett grönare näringsliv.

Vi vill vara första valet för personer i Täby som behöver hyra ställningar och tror att vårt miljövänliga tänk i kombination med våra flexibla lättmetall ställningar till förmånliga priser är rätt väg att gå. Välkommen till oss på Rentgreen!