top of page

Hyra byggställning i Eskilstuna

Hem > Hyra byggställning i Eskilstuna

Välkommen till oss på Rentgreen när du vill hyra byggställning i Eskilstuna. Med oss kan du hyra en ställning för så lång tid som du själv behöver, och vår specialitet är uthyrning mot hemmafixare och småföretagare.

Våra byggställningar är tillverkade i aluminium vilket gör dem lätta att flytta runt, och perfekta för arbeten som rör husfasaden såsom målning och renovering. Självklart är våra ställningar kontrollerade och godkända av Sveriges provnings- och forskningsinstitut samt godkända enligt arbetsmiljöverkets krav.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

När du vill hyra en byggställning av oss kan vi alltid anpassa den utifrån dina behov och förutsättningar. Ställningarna kommer i sektioner om två meter och på så vis kan vi sedan bygga den på höjden till en nivå som passar ditt arbete. Eftersom säkerheten ligger i vårt främsta fokus utför vi alltid montering av byggställningen för att säkerställa att den sätts ihop korrekt.

Många av de skador och arbetsplatsolyckor som sker på ställningar kan lätt undvikas med rätt montering. Vår utbildade personal fixar detta snabbt och enkelt, och vi kan även hjälpa till med utkörning, nedmontering och återlämning av ställningen efter avslutad uthyrning. Alla ställningar är utrustade med stödben, och vill du kan vi skicka med väggfästen som ger en extra stadighet.

Att hyra en byggställning i Eskilstuna av oss behöver aldrig bli en dyr historia – från starten bestämde vi oss för att ha en generös prissättning, där priset alltid är fast på en summa av 149 kr/dygn. Är du privatperson kan du dessutom dra nytta av ROT-avdraget som ger dig rätt till skattereduktion för arbetet utfört av Rentgreen. Då sköter vi på Rentgreen all kontakt med Skatteverket.

Ring eller maila oss om du är intresserad av att hyra en byggställning i Eskilstuna, så berättar vi mer.

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

Snabbt

Säkert

Ett smartare alternativ

Enkelt

bottom of page