top of page

Hyra byggställning i Göteborg

Hem > Hyra byggställning i Göteborg

Är du ute efter att hyra byggställning i Göteborg till ditt projekt eller arbete? Välkommen att vända dig till oss på Rentgreen.

I flera år har vi erbjudit uthyrning av byggnadsställningar till bra pris för såväl företagare som privatpersoner. Som uthyrare är vi flexibla och du hyr självklart ställningen för så lång tid som du själv behöver, till ett fast och bekvämt dygnspris som alltid är detsamma. Dessutom anpassar vi alltid byggnadsställningen efter dina behov sett till höjd och utformning.

Våra byggnadsställningar är tillverkade i aluminium vilket gör dem lätta att hantera och flytta runt. De är specifikt framtagna och anpassade för arbeten som att måla om fasaden, byta ut takrännor och paneler samt generell utvändig renovering av fasaden.

Ställningarna är uppbyggda i 2-meterssektioner och kan enkelt monteras ovanpå varandra till en för dig önskad nivå. Vår specialitet är uthyrning av byggnadsställningar särskilt till hemmafixare och mindre företag och hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen till ditt projekt – till ett billigt pris.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

Bekvämt & miljövänligt att hyra via Rent Green

Att hyra en byggnadsställning med oss på Rentgreen är både enkelt och bekvämt, och mycket tacksamt när det kommer till just hus- och fasadarbete eftersom denna typ av jobb oftast inte sker särskilt ofta. Det gör att det blir onödigt tidskrävande och omständligt att själv köpa en byggnadsställning som sedan ändå bara ska förvaras någonstans. Med oss kan du hyra en ställning i Göteborg för så många dagar du själv önskar, och vi kan erbjuda byggnadsställningar på mellan 2 och 9 meter.

Vårt allra vanligaste erbjudande ger dig en ställning med plattformar på två olika ställen, en vid tre meter och en vid fem meter. Det ger dig generösa arbetsmöjligheter på upp till 6-7 meter. Ställningarna är dessutom utrustade med stödben för en stadig och pålitlig utformning och ett stabilt arbetsutförande. Vi erbjuder dessutom väggfästen som vi kan skicka med om du så önskar.

Byggställning till billigt pris i Göteborg

När du ska hyra byggnadsställningar i Göteborg kan du alltid lita på ett riktigt bra pris med oss på Rentgreen – vi håller ett fast pris per dygn om 179:-. Är du privatperson som vill hyra ställning kan priset för Rentgreens arbete bli ännu billigare tack vare ROT-avdraget, ett skatteavdrag som ger dig rätt att dra av kostnader för arbeten i och i nära anslutning till hemmet.

All kontakt angående ROT-avdraget sker mellan oss på Rentgreen och Skatteverket, så det är ingenting du behöver tänka extra på. Om du är osäker på vad som gäller i ditt fall angående att hyra byggnadsställning är du alltid välkommen att fråga oss så hjälper vi dig.

Hyra en säker byggnadsställning

En av våra allra högsta prioriteter är säkerheten, något som är bland det viktigaste för dig att tänka på när det kommer till att hyra byggnadsställningar. Det sker alldeles för många skador och arbetsplatsolyckor relaterade till arbeten på ställningar, som oftast beror på okunskap och bristfällig information om monteringen. Dessa olyckor kan enkelt undvikas och vi på Rentgreen har alltid personal som gör i ordning och monterar er byggnadsställning för att säkerställa att allt går rätt till och för att du som kund aldrig ska behöva ta några onödiga eller farliga risker.

Dessutom kan vi erbjuda utkörning till dig som kund, och givetvis montera ner och köra tillbaka ställningen efter avslutad uthyrning i Göteborg. Det sparar dig både tid och energi som ni istället kan lägga på ert byggprojekt. Alla våra byggnadsställningar är typkontrollerade av SP, Sveriges provnings- och forskningsinstitut, och även godkända enligt arbetsmiljöverkets krav AFS 1990: 12. Det gör oss till en pålitlig aktör och du kan alltid vara trygg med att anlita oss på Rentgreen för byggställningar i Göteborg till en billig kostnad.

När du ska hyra en byggställning i Göteborg hos oss kan du alltså lita på att vårt främsta fokus ligger på säkerheten och ett riktigt bra pris. Utöver det har vi även ett långsiktigt tänk, både när det kommer till våra kundrelationer men också till miljön och vår omvärld. Alla våra transportfordon drivs med 50 % förnyelsebart bränsle och vi gör allt vi kan för att bidra till ett grönare näringsliv. Att välja oss gör såväl plånbok som miljö lite gladare.

Kontakta oss för uthyrning i Göteborg

Vill du kontakta oss angående en billig byggställning för uthyrning i Göteborg? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss per mail eller telefon och berätta lite om ditt ärende och de behov du har i ditt arbete, så hjälper vi dig.

Om du behöver ställningen till ett särskilt datum, så tveka inte att kontakta oss redan idag. Välkommen till Rentgreen.

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page