top of page

Hyra Byggställning Lidingö

Hem > Hyra Byggställning Lidingö

En ställning har många användningsområden och ännu fler fördelar. Oavsett ditt syfte ska den vara enkel och smidig att hyra – dessutom ska du känna dig trygg och säker när du väl sätter igång med arbetet.

Rentgreen är ett omtyckt företag som hjälper dig när du vill hyra ställning på Lidingö. Vi har vår bas i Stockholm och finns närvarande på flera orter och i kranskommuner.

Rentgreen hjälper dig med helheten: såväl hyra av ställning till utkörning och montering. Alltid till ett rimligt pris och med den service du behöver. Med vår assistans blir ditt projekt helt enkelt lite smidigare. Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

En byggställning för varje behov

Till oss kan du vända dig för att hyra byggställning på Lidingö oavsett om du är privatperson eller företag. Tanken är att vår insats ska anpassas efter dina behov. Till allas fördel är dessutom samtliga ställningar väldigt smidiga då de genomgående är tillverkade i aluminium.

På så sätt är de enkla att handskas med, samtidigt som de är smidiga att flytta vid behov. Kontakta oss så hjälper i dig med hyra av våra ställningar på Lidingö.

Ett smartare sätt att hyra byggställning på Lidingö

Vi bryr oss inte bara om att du ska kunna hyra ställning på Lidingö till ett bra pris. Precis som namnet antyder är Rentgreen ett företag som värnar om miljön, vilket vi ständigt försöker bevisa.

 

Våra transportfordon är miljövänliga och verksamheten drivs på 50 % förnybar energi. Med ett sunt förhållningssätt är varje affär ett slag för ett grönare näringsliv och i längden en hållbar planet!

Ett bra pris

När du hyr byggställning på Lidingö får du ett bra pris för ställningen och monteringen som ingår, eftersom att vi bjuder på transportkostnaden. Välkommen in!

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page