top of page

Hyra byggställning i Nacka

Hem > Hyra byggställning i Nacka

Välkommen till oss på Rentgreen när du behöver hyra en byggställning i Nacka. Vi är ett företag som specialiserat oss på att hyra ut byggställningar särskilt till hemmafixare och mindre företag, där säkerhet och stabilitet står som främsta fokus.

Fördelen med att hyra med oss är att vi alltid erbjuder oss att göra i ordning, köra ut och montera ställningen till alla våra kunder. Vi hämtar givetvis också upp den efter att ditt projekt är avslutat – enkelt och bekvämt! Att vår utbildade personal monterar ställningen gör att du alltid kan lita på säkerheten när du arbetar.

Våra ställningar är tillverkade i aluminium och passar utmärkt för arbeten som till exempel renovering eller ommålning av fasaden, byte av takrännor och byte av paneler. Ställningarna är uppbyggda i 2-meterssektioner och byggs på upp till önskad höjd på upp till 9 meter. Det gör våra byggställningar flexibla och enkla att anpassa utifrån den arbetshöjd du har.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

Byggställningar med hög säkerhet

Idag sker alldeles för många arbetsplatsolyckor som ett resultat av dålig information vid monteringen av ställningar, och bara 2013 skedde över 200 arbetsplatsolyckor. Vi monterar åt dig vilket minimerar risken för olyckor, och alla våra byggställningar är typgodkända av SP, Sveriges provnings- och forskningsinstitut, såväl som godkända enligt arbetsmiljöverkets krav.

 

Vi är dessutom ett företag som månar om miljön och vår verksamhet drivs på 50% förnyelsebar energi. Vårt långsiktiga synsätt på miljön avspeglar sig även i relationen till våra kunder.

Kontakta oss för en byggställning i Nacka

Vi vänder oss mot både företag och privatpersoner, och du som vill hyra en byggställning i Nacka från oss på Rentgreen är du varmt välkommen att ringa oss, så berättar vi mer och kan boka in ett datum. Du kan även fylla i formuläret här på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page