top of page

Hyra byggställning i Uppsala

Hem > Hyra byggställning i Uppsala

Välkommen till oss på Rentgreen när du vill hyra en byggställning i Uppsala. Vi är ett företag som hyr ut byggställningar till såväl företag som privatpersoner, där du alltid kan lita på dess stabilitet och säkerhet.

Alla våra ställningar är tillverkade i aluminium och kommer i moduler om två meter styck. Tack vare det är våra byggställningar mycket flexibla och lätta att anpassa utifrån den höjd och det arbete som ska utföras. Alla våra ställningar kan erbjuda en arbetshöjd på mellan 2-9 meter.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Byggställning med hög säkerhet

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

En av fördelarna med att hyra byggställning från oss på Rentgreen är att vi gör i ordning, kör ut och monterar ställningen åt dig. Därefter hämtar vi upp den efter att projektet är avslutat – både enkelt och bekvämt för dig som kund. När du hyr ställning från oss kan du därför alltid lita på hög säkerhet då utbildad personal ser till att den monteras på rätt sätt.

Tyvärr sker alltför många arbetsplatsolyckor i samband med arbete på byggställningar, något som kan undvikas med hjälp av rätt information och montering. Självklart är alla våra ställningar kontrollerade enligt SP, Sveriges provnings- och forskningsinstitut, samt godkända enligt arbetsmiljöverkets krav.

Vår specialitet är att hyra ut byggställning till hemmafixare och småföretagare, för arbeten som att till exempel måla om fasaden, byta ut takrännor och paneler, eller generell utvändig renovering av fasaden. Tack vare ROT-avdraget är du berättigad 30% avdrag på monteringskostnaden, och all kontakt kring ROT sker mellan Skatteverket och oss på Rentgreen.

Kontakta oss för att hyra byggställning i Uppsala

Du som är intresserad av att hyra en byggställning i Uppsala med oss på Rentgreen är varmt välkommen att kontakta oss per telefon eller genom kontaktformuläret här på hemsidan.

Vi besvarar gärna dina frågor och bokar in ett passande datum för uthyrningen.

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page