top of page

Hyra byggställning i Värmdö

Hem > Hyra byggställning i Värmdö

Du som behöver hyra ställning i Värmdö ska vända dig till oss på Rentgreen. Vi arbetar med uthyrning av byggställningar till både privatpersoner och företag, och vi har ett stort fokus på miljö.

Vår verksamhet drivs till 50% av förnybar energi och vi kör ut våra byggställningar på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Dessutom är vi måna om att alltid hålla en generös prissättning, och som privatperson kan du dessutom dra nytta av ROT-avdraget, vilket berättigar dig 30% avdrag på monteringskostnaden.

Alla våra byggställningar är tillverkade i aluminium och kommer i tvåmeterssektioner, och tack vare det blir ställningarna mycket enkla att flytta runt och de kan byggas på till önskad storlek. Ställningarna erbjuder en total arbetshöjd på mellan 2-9 meter och passar utmärkt för arbeten som att byta takrännor och paneler, måla om eller renovera fasaden.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

Fördelen med att hyra byggställning av oss

En av fördelarna med att hyra byggställning med oss på Rentgreen är att vi alltid erbjuder att vår utbildade personal gör i ordning, kör ut och monterar byggställningen åt dig. Självklart hämtar vi också upp den efter att uthyrningsperioden är avslutad.

Tack vare att låta vår personal montera ställningen åt dig minimeras risken för olyckor i samband med arbete på ställningen. 2013 skedde över 200 olyckor relaterade till arbete på byggställningar, olyckor som enkelt skulle kunna undvikas med hjälp av rätt information och korrekt montering.

Alla våra ställningar är typkontrollerade av SP, Sveriges provnings- och forskningsinstitut, och även godkända enligt arbetsmiljöverkets krav. Med våra byggställningar kan du alltså alltid räkna med stabilitet och säkerhet.

Kontakta oss för att hyra byggställning i Värmdö

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss när du behöver hyra en byggställning, så hjälper vi dig. Du når oss enklast via telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på webben. Välkommen!

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page