top of page

Hyra byggställning i Västerås

Hem > Hyra byggställning i Västerås

Behöver du hyra en byggställning i Västerås till ditt arbete eller ditt projekt? Då har du hittat rätt. Vi på Rentgreen kan stå till tjänst med byggställningar i Västerås till ett bra pris, för både privatpersoner och företag.

Vi är flexibla, och genom oss kan du hyra en ställning i Västerås för så lång tid som du behöver. Alla våra byggnadsställningar är i aluminium vilket gör dem enkla att flytta runt, och perfekta för arbeten som att måla fasaden, byta ut paneler och takpannor samt allt generellt arbete med fasaden – byggställningarna är utvalda och anpassade efter precis detta.

Med tanke på att dessa typer av arbeten inte sker särskilt ofta är det många gånger onödigt att köpa en hel byggnadsställning för projektet för att sedan också förvara den någonstans, vare sig du är hemmafixare eller ett mindre företag.

Med oss kan du hyra en byggställning billigt för precis så lång tid som du behöver använda den för att sedan lämna tillbaka den. Våra ställningar är uppbyggda i 2-meterssektioner och byggs sedan på höjden till önskad höjd, så vi kan alltså anpassa byggnadsställningarna utifrån behov och användningsområde.

Allt som allt kan vi erbjuda dig en byggställning på mellan 2 och 9 meter. Det vanligaste erbjudandet ger dig en ställning med två plattformar, en på tredje metern och en på femte metern vilket ger dig en total arbetshöjd på 6-7 meter.

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

En byggställning i Västerås till bra pris

När du ska hyra en byggställning i Västerås av oss på Rentgreen kan du alltid vara säker på att få ett riktigt bra pris – vårt dygnspris är dessutom alltid detsamma på enbart 179:-/dygn. Tack vare ROT-avdraget som ger rätt till skattereduktion blir priset för Rengreens arbete ännu lägre.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Det gäller om du som privatperson utför arbetet i eller i nära anslutning till den egna bostaden, dina föräldrars bostad eller ditt fritidshus. Är du osäker på om ditt projekt är godkänt för ett ROT-avdrag gällande att hyra en byggnadsställning i Västerås kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig. All kontakt kring ROT-avdraget görs mellan oss på Rentgreen och Skatteverket – enkelt och bekvämt för dig som kund.

Hyr en säker byggställning

Säkerheten är en av våra främsta prioriteter, och bör så vara även hos dig när du ska hyra en byggställning i Västerås. Tyvärr händer det alldeles för ofta att folk skadar sig på grund av att de helt enkelt inte fått rätt information vid monteringen av byggställningen.

År 2013 skedde så många som 200 arbetsolyckor kring arbeten på olika byggställningar, och fler av dem hade kunnat undvikas om monteringen av ställningen gått rätt till. Vi utför alltid monteringen för att se till att ingen av våra kunder behöver ta en sådan onödig risk, och kan alltid erbjuda utkörning till dig som kund, till ett riktigt förmånligt pris samtidigt som det sparar dig tid och energi på att själv ägna dig åt transport.

Vår personal är utbildad och kan alltid göra i ordning och montera er byggnadsställning ni hyr av oss i Västerås om ni så önskar. På så vis kan ni alltid lita på säkerheten när du ska hyra byggnadsställning i Västerås med oss, ett enkelt sätt att undvika tråkiga och onödiga arbetsolyckor.

När arbetet är klart och uthyrningstiden slut kan vi givetvis också montera ner byggnadsställningen och återlämna den vid tidens slut. Dessutom är alla våra ställningar kontrollerade av SP (Sveriges provnings- och forskningsinstitut), såväl som godkända enligt arbetsmiljöverkets krav AFS 1990: 12. Alla våra ställningar är utrustade med stödben för en ökad stabilitet, och vill ni kan vi även skicka med extra väggfästen.

kundreferenser-03-1.jpg

Hyr ställning billigt via oss

Vi på Rentgreen har flera års erfarenhet inom uthyrning av byggställningar i Västerås, och fortfarande med ett nytänkande och modernt arbetssätt. Oavsett vilken typ av projekt du står inför kan du alltid lita på att vi tar fram en rejäl och säker lösning åt dig när du ska hyra byggställning i Västerås, precis enligt dina preferenser.

Utöver säkerheten i ställningarna är de låga priserna och det gröna tänket vårt främsta fokus, och verksamheten drivs på 50 % förnyelsebar energi. Att välja oss är alltså ett bra val sett ur både ekonomi- och miljöperspektiv.

Kontakta oss för uthyrning i Västerås

Vill du hyra en ställning i Västerås till ett bra pris av oss på Rentgreen? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss via telefon eller mail och berätta lite om ert projekt och de behov ni har.

 

Utifrån det kan vi sätta ett datum för uthyrningen – för att få er byggställning vid önskat datum, så hör gärna av er redan idag. Välkommen till Rentgreen.

image_50440961 (1) (1).JPG

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page