Behöver du hyra en byggställning i Borås? Varmt välkommen till oss på Rentgreen. I flera år har vi hyrt ut byggnadsställningar i Borås till både småföretagare och hemmafixare.

Våra ställningar är tillverkade i aluminium vilket gör dem utmärkta för arbeten som renovering av fasaden, byte av paneler och takrännor eller ommålning, arbeten som kräver en flexibel ställning som är lätt att flytta runt.

Vi kan alltid anpassa ställningens höjd och utförande efter dina behov, eftersom våra byggställningar kommer i sektioner om två meter. På så vis bygger vi upp dem till önskad höjd, och för stabilitetens skull är alla våra ställningar utrustade med stödben – vill du kan vi även skicka med väggfästen för en ännu stadigare montering.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Säkerhet i fokus – när du hyr våra byggställningar

När det kommer till byggställningar är det av högsta vikt att ställningen monteras rätt, och tyvärr sker det varje år flera arbetsplatsolyckor på grund av bristande information kring monteringen av ställningen. Vi på Rentgreen sätter alltid säkerheten i första rummet och utför därför monteringen av ställningar åt alla kunder som du hyr.

På så vis kan du vara trygg med att den monteras på rätt sätt av utbildad personal. Givetvis kan vi också hjälpa till med utkörning och hämtning när du ska hyra byggställning i Borås med oss. Det sparar dig både tid och energi som du istället kan lägga på byggprojektet.

Förutom vårt säkerhetstänk är en generös prissättning det som kännetecknar oss på Rentgreen – är du privatperson kan du dessutom nyttja ROT-avdraget för vårt utförda arbete, och då sköter vi all kontakt med Skatteverket.

Dessutom arbetar vi alltid miljövänligt och är ett av få gröna uthyrningsföretag. Om du vill hyra en byggställning i Borås är det bara att ringa eller maila till oss och berätta om ditt projekt, så hjälper vi dig med en gedigen byggställning till ett bra pris.