Du som behöver hyra en ställning i Eskilstuna ska vända dig till oss på Rentgreen. Vi är ett företag som hyr ut säkra och stabila byggställningar för både privatpersoner och företag – vår specialitet är uthyrning mot just hemmafixare och småföretagare.

De ställningar vi hyr ut passar perfekt när du behöver måla om fasaden, byta ut paneler och takrännor eller utföra allmän renovering. Ställningarna är i aluminium och kommer i tvåmeterssektioner, vilket gör dem flexibla och lätta att anpassa utifrån den höjd du ska arbeta i.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Hyra ställning med säkerhet

När du ska hyra en ställning bör säkerheten vara din främsta prioritet. Idag sker alltför många arbetsplatsolyckor som är relaterade till felaktigt monterade ställningar och 2013 skedde över 200 olyckor i samband med arbeten på ställningar. Många av dem hade kunnat undvikas med hjälp av rätt information och rätt montering.

När du anlitar oss för en byggställning erbjuder vi alltid att utbildad personal gör i ordning, kör ut och monterar ställningen åt dig, vilket gör att du alltid kan lita på ställningens höga säkerhet. Givetvis är våra ställningar godkända enligt arbetsmiljöverkets krav och typkontrollerade av SP, Sveriges provnings- och forskningsinstitut.

Tack vare ROT-avdraget är du berättigad 30% i avdrag på monteringskostnaden. All kontakt kring ROT görs mellan oss på Rentgreen och Skatteverket, vilket gör att du som kund slipper tänka på det.

Kontakta oss för att hyra ställning i Eskilstuna

Du är varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hyra en ställning i Eskilstuna, så ordnar vi det. Hör av dig till oss på telefon eller via kontaktformuläret här på hemsidan, så besvarar vi eventuella frågor och kan boka in ett passande datum.

Vi kör ut ställningen åt er och hämtar upp den igen när projektet är klart – enklare än så blir det inte. Välkommen till Rentgreen.