top of page

Hyra ställning i Nacka

Hem > Hyra ställning i Nacka

Du som behöver hyra ställning i Nacka ska vända dig till oss på Rentgreen. Vi arbetar med uthyrning av byggställningar till både privatpersoner och företag i Nacka med omnejd, där vi alltid erbjuder oss att göra i ordning, köra ut och montera ställningen åt dig på plats.

Självklart hämtar vi även upp den efter att uthyrningsperioden är avslutad – enklare än så blir det inte. Genom att låta vår utbildade personal montera ställningen åt dig minimeras risken för onödiga olyckor i samband med arbetet på ställningen. 2013 skedde över 200 olyckor på ställningar, som enkelt hade kunnat undvikas med rätt information kring monteringen.

När du hyr av oss kan du alltså alltid lita på den höga säkerheten och stabiliteten i byggställningen.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

Byggställningar med hög kvalitet

Våra byggställningar är i aluminium och kommer i moduler om 2 meter styck, vilket gör dem mycket flexibla och lätta att flytta runt. De byggs på till önskad storlek och erbjuder en arbetshöjd på mellan 2-9 meter. De passar därför perfekt för arbeten som till exempel måla om fasaden, byta ut takrännor och paneler, eller för generell renovering av fasaden.

Givetvis är våra ställningar godkända enligt arbetsmiljöverkets krav samt typkontrollerade av SP, Sveriges provnings- och forskningsinstitut. Vi strävar efter att kunna hålla en generös prissättning, och med ROT-avdraget blir kostnaden ännu mindre, vilket berättigar dig 30% avdrag på monteringskostnaden, eftersom det räknas som en hushållsnära tjänst.

All kontakt med Skatteverket gällande ROT sköter vi på Rentgreen.

Kontakta oss för att hyra ställning i Nacka

Om du är intresserad av att hyra en ställning från oss på Rentgreen är du varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta en lösning.

Du når oss enklast via telefon eller genom kontaktformuläret här på webben.

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page