Ska du bygga om och vill hyra ställning i Stockholm? Då välkomnar vi dig till oss på Rent Green. Hyr din ställning hos oss och värna samtidigt om miljön runt omkring dig!

Rent Green är ett företag som hyr ut och monterar ställningar i Stockholm. Vi har funnits i flera år, och har därför en god kompetens i området.

Det som skiljer oss från andra uthyrare i Stockholm är att vi lägger stort fokus på miljö och har ett långsiktigt tänk i att vårda naturen runt omkring oss. Tillsammans med våra kunder vill vi skapa en grönare näringsliv.

Hyra ställning hos Rent Green – alltid bra pris och hög säkerhet

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Våra ställningar är gjorda i aluminium vilket gör ställningarna flexibla och lättarbetade. Vi på Rent Green kallar oss moderna i vårt sätt att tänka på miljön. Vårt mål är att erbjuda miljömedvetna val till ett lågt pris men med hög säkerhet därför är alla våra ställningar dessutom utrustade med både stödben och väggfästen.

Rent Green vill att alla våra kunder ska känna att deras behov och önskningar uppfylls. Därför anpassar vi alltid våra uppdrag efter era önskemål. Kontakta oss när ni vill hyra ställning i Stockholm, så lägger vi fram förslag som vi tror passar er bäst. Välkomna till Rent Green!