Letar du efter ett företag som hyr ut ställning i Täby. Då kan du sluta leta. Vi på Rent Green erbjuder uthyrning, montering och transport av ställningar till kunder i och omkring Täby.

Hos oss på Rent Green kan du både hyra en säker ställning till ett bra pris, men där du på samma gång värnar om miljön. Hos oss hyr du ställning grönt! Vår verksamhet drivs på 50% förnybar energi, något som inte är vanligt i vår bransch.

Därför kallar vi oss moderna i vårt tänk och vår vördnad om vår miljö och natur runt omkring oss. Vi vill tillsammans med våra kunder bidra till ett mer långsiktigt tänk vad gäller näringslivet. Vi skapar tillsammans ett grönare och modernare näringsliv.

Hyr ställning till bra pris

Trots detta vill vi alltid hålla priserna nere för våra kunder i Täby. Därför ligger våra priser för att hyra ställning alltid på 149 kr/dygn för alla våra ställningar som är under 6 meter.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Säkerheten är extremt viktigt vid arbete på ställning. Därför är vi extra noga med att erbjuda ställningar som håller en hög säkerhet. Våra ställningar kommer i olika höjder (2-9 meter) men vår standard ställning är 6 meter hög. Plattformar är sedan placerade på tredje och femte metern.

Självklart är alla ställningar utrustade med både stödben såväl som väggfästen. Våra ställningar är också enkla och flexibla att flytta runt tomten under arbete då det alla är i aluminium, Vilket underlättar för kommande arbete.

Varför ska du hyra din ställning hos Rent Green?

  • Vi transporterar din ställning miljömedvetet
  • Vi monterar din ställning med stor säkerhet
  • Vi hyr ut din ställning till ett riktigt förmånligt pris

Vårt mål är att alla våra kunder ska vara till 100 % nöjda. Och på samma gång bidra till en bättre omvärld med ett engagemang i långvarigt miljöförbättring i och omkring Täby. Hyr din ställning hos oss på Rent Green! Välkomna!