Vänd dig till oss på Rentgreen när du behöver hyra en ställning i Uppsala. Vi är ett företag som hyr ut stabila och trygga byggställningar i Uppsala med omnejd, för såväl företag som privatpersoner – vi har specialiserat oss på just hemmafixare och småföretag.

Våra ställningar är tillverkade i aluminium och kommer i sektioner om två meter styck, vilket gör att de kan byggas på till önskad höjd på upp till 9 meter.

Tack vare det är de mycket flexibla, går lätt att flytta runt under arbetet och kan enkelt anpassas utifrån den arbetshöjd du har, och passar perfekt för arbeten såsom att måla om fasaden, byta ut takpannor och paneler eller för allmän renovering av fasaden.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage
  • Priset för detta är 2495 kr efter ROT-avdraget
  • Hyrespriset för en ställning är 149 kr per dygn

Fördelen med att hyra ställning av oss

När du anlitar oss för att hyra en ställning erbjuder vi oss alltid att göra i ordning, köra ut och montera ställningen åt dig. Därefter hämtar vi givetvis upp den igen efter att uthyrningsperioden är avslutad. Idag sker alldeles för många olyckor som är relaterade till arbeten på ställningar, mycket på grund av felaktig eller dålig information kring monteringen.

Med vår utbildade personal som monterar ställningen åt dig kan du alltid lita på hög säkerhet när du hyr av oss. Givetvis är alla våra byggställningar godkända enligt arbetsmiljöverkets krav, och typgodkända av SP, Sveriges provnings- och forskningsinstitut.

Tack vare ROT-avdraget, som berättigar dig 30% avdrag, behöver det inte bli dyrt att hyra en ställning. All kontakt gällande avdraget sker mellan oss på Rentgreen och Skatteverket.

Kontakta oss för en ställning i Uppsala

Om du är intresserad av att hyra en ställning i Uppsala från oss på Rentgreen är du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer och kan boka in ett passande datum. Du når oss per telefon eller genom vårt kontaktformulär här på hemsidan.