top of page

Hyra ställning på Värmdö

Hem > Hyra ställning på Värmdö

Vill du hyra en ställning på Värmdö? Vi på Rentgreen erbjuder stabila och prisvärda byggställningar att hyra för såväl privatpersoner som mindre företag.

Byggställningarna vi tillhandahåller är tillverkade i aluminium vilket gör dem enkla att flytta runt den egna fastigheten såväl som anpassa efter just ert behov

Ställningarna kommer i sektioner om två meter vilket gör att vi kan bygga upp dem till önskad nivå. Att hyra en ställning på Värmdö med oss är därför alltid flexibelt, och givetvis hyr du för så lång tid som du själv behöver till ett bekvämt och lågt dygnspris. Alla ställningar levereras med stödben, och vi kan även skicka med extra väggfästen om du önskar extra stabilitet.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

För oss på Rentgreen är säkerheten alltid främsta prioritet

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

Vilket det även bör vara för dig när du ska hyra en ställning. Alltför många skador och arbetsplatsolyckor sker i anslutning till ställningsarbeten, som kan undvikas med korrekt utförd montering. Det är ofta där det brister, därför gör vi i ordning och monterar byggställningen åt dig.

Dessutom kan vi erbjuda utkörning av ställningen till dig som kund, för att sedan montera ner och köra tillbaka den efter att du hyrt den. Genom att låta vår utbildade personal köra ut och montera ställningen sparar du massor av tid som du istället kan lägga på själva byggprojektet.

Utöver säkerheten har vi ett ekonomiskt och miljövänligt tänk – hos oss kan du alltid hyra en ställning på Värmdö billigt, och med ett långsiktigt tänk strävar vi efter att lämna så lite påverkan på miljön som möjligt med hjälp av klimatvänliga transporter. Detta långsiktiga fokus gäller inte bara miljön, utan även relationen med dig som kund.

Varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon om du är intresserad av att hyra en ställning på Värmdö.

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page