top of page

Hyra ställning i Västerås

Hem > Hyra ställning i Västerås

Du har förmodligen sökt på “hyra ställning Västerås” och då har du kommit alldeles rätt – Välkommen till oss på Rentgreen.

Vi hyr ut stabila och säkra ställningar till både företag och privatpersoner, där vi alltid erbjuder oss att göra i ordning, köra ut och montera ställningen åt dig. Därefter hämtar vi upp den igen efter att uthyrningsperioden är avslutad – enklare än så blir det inte.

  • Vi sköter allt krångel gällande utkörning och montage

  • Priset för detta är 3150 kr efter ROT-avdraget

  • Hyrespriset för en ställning är 179 kr per dygn

Fördelen med att hyra ställning av oss

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

När du ska hyra ställning av oss kan du alltid lita på säkerheten. Vi har utbildad personal som kan se till att ställningen monteras korrekt, vilket minskar risken för arbetsplatsolyckor. Bara år 2013 skedde över 200 arbetsplatsolyckor vid arbeten på byggställningar, något som hade kunnat undvikas med hjälp av rätt information kring monteringen.

 

Alla våra ställningar är typkontrollerade av SP, Sveriges provnings- och forskningsinstitut, samt godkända enligt arbetsmiljöverkets krav. Ställningarna är tillverkade i aluminium och kommer i moduler om två meter styck. Tack vare det är de mycket enkla att anpassa utifrån den särskilda arbetshöjden och vi erbjuder ställningar på mellan 2-9 meter. Vi har specialiserat oss på uthyrning mot hemmafixare och småföretagare, där våra ställningar passar perfekt för arbeten som ommålning eller renovering av fasaden, eller byte av takrännor och paneler.

Tack vare ROT-avdraget behöver det inte bli dyrt att hyra en ställning, och all kontakt gällande avdraget sker mellan oss på Rentgreen och Skatteverket. ROT-avdraget berättigar dig 30% avdrag på montering av byggnadsställning, då det räknas som hushållsnära tjänster.

Kontakta oss för att hyra ställning i Västerås

Du som är intresserad av att hyra en ställning i Västerås av oss på Rentgreen är varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om upplägget och bokar in ett passande datum.

Hör av dig på telefon eller genom kontaktformuläret här på vår hemsida.

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page