top of page

Köpa Rullställning

Hem > Köpa Rullställning

kopa-byggstallning-01-560x560.jpg

Är du i behov av en rullställning under längre tid kan det löna sig att köpa en egen istället för att hyra. Vi säljer begagnade rullställningar till konkurrenskraftiga priser.

Samtliga rullställningar vi säljer är i fullt funktionellt skick och har inga avvikelser från ursprungsskicket med undantag av att de kan ha färgfläckar. Detta påverkar inte funktionen utan innebär att du kan köpa en kvalitetsställning till ett mycket bättre pris än vad du får betala om du köper en ny.

Detta är ställningar som tidigare har använts i vår uthyrningsverksamhet och de är självklart noggrant besiktigade och kontrollerade gällande både funktion och skick så att du kan känna dig trygg med att du får en rullställning som är säker att arbeta med.

En rullställning med flexibilitet

De rullställningar vi erbjuder når 7 meters arbetshöjd och är fördelade på två arbetsplattformar med 3 respektive 5 meters höjd. Du kan alltså välja att montera bara en av sektionerna om det räcker med en lägre arbetshöjd eller båda om du ska arbeta i flera plan. Rullställningen innehar typkontrollintyg och är testad och godkänd av Sveriges provnings- och forskningsinstitut. Det innebär att den lever upp till svensk standard och gällande säkerhetskrav.

Kontakta oss för att köpa rullställning till bra pris

Ring eller kontakta oss via e-post för att få mer information gällande att köpa rullställning av oss eller

om du har frågor gällande produkten!

Hör gärna av dig till oss. Vi kommer att svara så snart som möjligt.

Om du behöver omedelbar hjälp är du välkommen att ringa oss när som helst.

Köpa eller hyra rullställning?

För den som inte kommer att använda sin byggställning dagligen i sitt arbete eller för ett längre projekt så rekommenderar vi istället att du hyr rullställning hos oss. Vi har uthyrning till mycket förmånliga priser, alltid ett stort utbud av olika ställningar tillgängliga och du slipper fundera på var du ska förvara din rullställning mellan arbetena.

Arbetar du professionellt i ett yrke som kräver en rullställning så är det givetvis en annan sak. Då lönar det sig att införskaffa en rullställning av hög kvalitet och gärna ett anpassat släp som gör det enkelt att transportera ställningen till de arbetsplatser man arbetar på. 

 

Välkommen att höra av dig och berättar hur dina planer ser ut så får du rådgivning kring om det är bäst att hyra eller köpa rullställning.

IMG-3108.JPG

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page