top of page

Våra Produkter/Tjänster

Hem > Våra Produkter

Säkerheten bör alltid vara din första och främsta prioritet när du hyr en ställning. Allt för ofta händer det att personer skadas på grund av att det inte fått rätt information vid montering. Bara år 2013 skedde över 200 arbetsolyckor i samband med arbeten på ställningar.

 

Källa: ISA (Informationssystemet om arbetsskador.) Av denna anledning erbjuder vi på Rentgreen alltid ett alternativ där vår utbildade personal gör i ordning, kör ut och monterar er ställning. Ring och kontakta oss redan idag och berätta mer om ditt projekt så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just dina behov.

Vår specialitet på Rentgreen är uthyrning gentemot hemmafixare och mindre företag. Alla våra ställningar är i aluminium och perfekta för arbeten som att måla om fasaden, byta ut paneler och takrännor, samt generell utvändig renovering av fasaden.

Ställningarna är därmed utvalda och anpassade till just dessa typer av arbeten då de är i aluminium. Vilket gör dom lätta att flytta runt villan under arbetet. Alla våra ställningar är uppbyggda i 2 meters sektioner och byggs sedan på detta vis uppåt till önskad höjd. Våra ställningar kan erbjuda en arbetshöjd mellan 2-9 m.

 

Självklart är alla våra ställningar typkontrollerade av SP (Svergies provnings och forskningsinstitut) såväl som godkända enligt arbetsmiljöverkets krav AFS 1990: 12. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning.

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

image-000000_edited.jpg
kopa-byggstallning-01-560x560_edited.jpg

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page