top of page

Hyra byggställning

Hem > Hyra Byggställning

Hos oss kan du hyra byggnadsställning med komplett leverans & montage

Börjar det bli dags att bygga om, renovera eller bygga nytt och du har behov av att hyra byggställning? Välkommen till oss på Rent Green! Hos oss kan du hyra byggnadsställningar och bidra till att värna om miljön.

 

Vi levererar byggställningarna direkt till dig och ser till att de blir säkert monterade så att du kan lägga din tid på att arbeta på ditt projekt. När du är klar tar vi ner och hämtar dem igen. Lätt som en plätt och alltid till ett bra pris!

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

 0704826731
 info@rentgreen.se

Priser

Vårt pris för att hyra ställning är alltid 179 kr/dygn. Ring oss på 0704826731 så berättar vi mer!

image_50440961 (1) (1).JPG

Rent Green - ett miljövänligare alternativ bland byggställningar

Vi på Rent Green hyr ut och monterar byggställningar. Vi har att rejält tilltaget lager med ställningar så att du alltid kan få tag i den utrustning du behöver. Vi har en byggställning för varje behov - såväl byggställningar som kan byggas ut i moduler för större projekt och enklare ställningar för mindre arbeten. Gemensamt för samtliga är att de är mycket säkra och uppfyller alla gällande krav.

 

Vi har mångårig erfarenhet och bred kompetens inom olika lösningar för ställningar och liftar som underlättar vid bygg- och renoveringsarbeten. Det som skiljer oss från andra inom branschen är att vi lägger mycket fokus på miljöfrågor och har ett långsiktigt perspektiv där vi vill att vår verksamhet ska bidra till att vårda miljön. Vi vill, tillsammans med våra kunder, skapa ett grönare näringsliv. Att hyra är en viktig del i framtidens delningsekonomi.

 

Vi tror helt och fullt på att det är bättre att fler delar på de resurser som finns. Att hyra byggställning istället för att köpa en egen som bara används då och då är ett bra exempel på en sån lösning.

En byggställning gör jobbet enklare

Det finns många situationer då en byggnadsställning gör ett projekt lättare, snabbare genomfört och proffsigare utfört. Vanliga projekt då en byggnadsställning kommer till användning är fasadbyte, spackling och ommålning. Oavsett vilken anledning du har till att hyra byggnadsställning så gör du det enklast hos oss på Rent Green.

 

Att hyra en byggnadsställning är ofta en bättre lösning än att köpa en. Vanligtvis behöver man endast en byggställning för ett specifikt projekt, som kanske pågår i en eller några få veckor.

 

Då lönar det sig rent kostnadsmässigt att hyra istället för att köpa, särskilt om det handlar om större ställningar. Dessutom slipper du besväret med att förvara byggställningen eller försöka sälja den vidare när du är klar med arbetet. När du hyr av oss så har du tillgång till den byggställning du behöver, när du behöver den och vi sköter allt som har med transport, montering och nedtagning att göra.

image_50733057.JPG

Hyr byggställning till ett bra pris

Att hyra din ställning hos Rent Green lönar sig alltid med våra låga priser. Hyran ligger på 149 kronor per dygn, med ett monteringspris för 2495 kronor efter ROT-avdrag (detta inkluderar transport och montering i början såväl som i slutet av hyrestiden).

 

Våra byggställningar är gjorda i aluminium vilket gör ställningarna flexibla och lättarbetade. Rent Green är ett modernt företag i och med vårt sätt att tänka på miljön. Målet är att erbjuda miljömedvetenhet till ett bra pris och med säkerhet i fokus.

 

Därför är alla våra ställningar utrustade med stödben och väggfästen. Vi vill att alla våra kunder ska känna att deras behov och önskningar uppfylls. Därför anpassar vi våra uppdrag efter önskemål. Kontakta oss ifall du har några frågor eller vill hyra en ställning.

Vilken byggnadsställning ska jag välja?

Vilken byggställning som passar bäst beror lite på vilket typ av arbete som ska utföras och hur förutsättningarna ser ut på platsen. Är marken där ställningen ska stå plan och arbetet ett mindre projekt såsom måleriarbeten kan rullställning vara en bra lösning. 

Om det däremot rör sig om ett målningsarbete där man har sluttande mark eller utskjutande partier såsom balkong eller entrétak kan fast byggställning vara ett bättre alternativ.  

Vid större projekt som takarbeten eller nyproduktion rekommenderar vi alltid en fast byggställning. 

image_50733057.JPG
kundreferenser-01.jpg

Läs mer om att hyra byggnadsställning i ditt närområde

Hos oss kan du hyra byggställning på följande orter. I storstäderna kan du självklart hyra av oss och få leverans till samtliga kranskommuner. 

 

Stockholm Eskilstuna Västerås Uppsala Borås Täby Nacka Värmdö Lidingö Sollentuna

Kalkylera ert pris

Intresserad av att veta vad det kostar? Prova vår kalkylator nu! 

Snabbt

Säkert

Enkelt

bottom of page