Är det dags för ombyggnation och med behovet att hyra en byggställning? Då välkomnar vi dig till oss på Rent Green. Hos oss hyr du ställningar och vi värnar samtidigt om miljön runt omkring dig!

Rent Green – ett miljövänligare alternativ

Vi på Rent Green hyr ut och monterar ställningar. Vi har i dag funnits i flera år, och har därför en bred kompetens. Det som skiljer oss från andra inom branschen är att vi lägger mycket fokus på miljö och har ett långsiktigt tänk i att vårda miljön. Vi vill, tillsammans med våra kunder, skapa ett grönare näringsliv.

Ett bra pris & hög säkerhet hos Rent Green

Genom att hyra din ställning hos Rent Green erbjuds du alltid låga priser där hyran ligger på 139 kronor per dygn, med ett monteringspris för 2395 kronor efter ROT-avdrag (detta inkluderar transport och montering i början såväl som i slutet av hyrestiden).

Ställningar är gjorda i aluminium vilket gör ställningarna flexibla och lättarbetade.
Rent Green är ett modernt företag i och med vårt sätt att tänka på miljön. Målet är att erbjuda miljömedvetenhet till ett bra pris och med säkerhet i fokus, därför är alla våra ställningar utrustade med stödben och väggfästen.

Vi vill att alla våra kunder ska känna att deras behov och önskningar uppfylls. Därför anpassar vi våra uppdrag efter önskemål. Kontakta oss ifall du har några frågor eller vill hyra en ställning. Välkomna!

Läs mer om byggställningar i ditt närområde:

Hyra byggställning i Kristianstad | Hyra byggställning i Helsingborg | Hyra byggställning i Göteborg | Hyra byggställning i Borås